Victorie de senzaţie pentru FC Zalău

FC Zalău a învins vineri după-amiaza, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, Gloria Progresul Bistriţa, echipă care până în urmă cu două sezoane evolua pe prima scenă a fotbalului românesc.
Scorul a fost deschis de către oaspeţi în minutul 4, prin Daniel Bruma, însă Raul Stanciu a restabilit egalitatea după un sfert de oră. Fotbaliştii pregătiţi de Călin Pop şi Cristian Oros au ieşit la fel de încrezători de la vestiare iar în minutul 66, Bogdan Roghină a marcat golul victoriei.
În urma acestui rezultat, FC Zalău acumulează 6 puncte, iar în etapa următoare va evolua pe terenul celor de la FCM Baia Mare.
Vom reveni cu detalii.

Marius Morar

2 Thoughts to “Victorie de senzaţie pentru FC Zalău”

  1. Teodora

    Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email: teodoraartemiza@yahoo.com

  2. Anonim

    felicitari fc zalau pentru victorie bafta la baiamare sambata hai fc zalau

Leave a Comment